Restart-werkfit

Jobcoaching

Iedereen is waardevol voor de arbeidsmarkt! Heb je getalenteerde kandidaten die niet kunnen wachten op een betaalde baan die bij ze past of kandidaten die coaching nodig hebben op de werkplek? Ontvangen ze een uitkering vanwege een ziekte, handicap of andere arbeidsbeperking? Hebben ze een registratie in het doelgroepenregister of krijgen ze ondersteuning van een gemeente om te kunnen participeren in de arbeidsmarkt? Maak dan gebruik van onze ervaren jobcoaches. De jobcoaches van USG Restart staan klaar en helpen graag op weg naar waardevol, duurzaam werk.

Meer over jobcoaching

Een jobcoach begeleidt mensen met een arbeidsbeperking naar een leuke en passende functie bij een werkgever. De jobcoach helpt vanaf het intakegesprek tot de eerste dag op de werkvloer en lang daarna. Daarnaast is de jobcoach hét aanspreekpunt voor werkgevers en collega’s.

  • Stelt samen met de kandidaat realistische coachingsdoelen op.
  • Werkt zij aan zij met de kandidaat, vanaf de eerste werkdag, net zo lang als nodig is.
  • Zorgt ervoor dat collega’s de kandidaat op de juiste manier inwerken.
  • Helpt de kandidaat om taken zo snel mogelijk eigen te maken.
  • Ondersteunt de kandidaat bij de kennismaking met collega’s.
  • Helpt ook de werkgever met allerlei (administratieve) vragen.

Jobcoaching is gericht op kandidaten die opgenomen zijn in het doelgroepregister.  Het doelgroepregister is een landelijk register, waarin alle mensen staan die vallen onder de Banenafspraak. Het UWV beheert dit register. Met de gegevens uit het doelgroepregister kan het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid controleren of werkgevers de afgesproken banen creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

De coaches

Deze jobcoaches begeleiden de zoektocht naar passend nieuw werk.

we zitten klaar voor je

Wil je ons spreken? Bel ons gerust of stuur een e-mail. We helpen je graag op weg.

Neem contact op
man met laptop