Restart-kandidaat-loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling gaat niet alleen over het ontwikkelen van je kennis. Ook over hoe je fit blijft en dat je werk doet waar je blij van wordt. Op dit moment én in de toekomst.

Hoe zorg je dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen je werk? En hoe haal je het meest optimale uit jouw talent? De ervaren loopbaancoaches begeleiden jou en door inzet van diverse scans, trainingen en gesprekken worden jouw wensen, talenten en drijfveren in kaart gebracht.  

Jouw werkgever neemt samen met jou het initiatief en draagt zorg voor de kosten ervan. Met dat extra steuntje in de rug van USG Restart, ben jij straks klaar voor wat de toekomt brengt.

 

Hoe kan een loopbaan- of ontwikkeltraject eruit zien?

Stap 1. Kennismaking en startgesprek
Je eerste kennismaking met je loopbaancoach. Hierin wordt de werkwijze besproken en stellen we vast wat de loopbaanvraag is.
Stap 2. Testen
In overleg met je coach krijg je een aantal testen. Deze geven je inzicht in jouw unieke talenten en drijfveren.
Stap 3. Extra coachgesprek(ken)
Na het maken en bespreken van de testen, krijg je één of meerdere extra coachgesprekken. Deze geven je inzicht in jouw wensen, behoeften en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
Stap 4. Afronding actieplan
We ronden het actieplan af. Deze geven je concrete handvatten voor je inzetbaarheid en een realistisch persoonlijk ontwikkelplan als richtlijn voor jouw toekomst!

Extra informatie

De coaches

Samen met een ervaren loopbaancoach maak je een persoonlijk ontwikkelplan om fit en met plezier aan het werk te blijven.

we zitten klaar voor je

Wil je ons spreken? Bel ons gerust of stuur een e-mail. We helpen je graag op weg.

Neem contact op