20220927-usg-395_website

voetbalprojecten

USG Restart is gespecialiseerd in groepsprojecten gericht op het werkfit krijgen van mensen. Wij helpen je graag op weg om de stappen te zetten die voor jou nodig zijn in de richting van werk. USG Restart biedt jou deze dienst vanuit het UWV of jouw gemeente. We werken samen met een voetbalclub bij jou in de buurt.

Bij onze voetbalprojecten combineren we de kracht van sport met jobcoaching. In de kern komt iedereen in beweging, werk je aan fysieke conditie en ga je ook persoonlijke doelen stellen. Dit is gericht op werk, opleiding of algemene levensdoelen die nodig zijn om voor jou een stabiele basis te leggen om verder te kunnen participeren in de samenleving. Alles is in die zin maatwerk en doordat je in een groep samenkomt werk je ook aan samenwerking en sociale skills. Hierdoor zet jij nog sneller stappen richting persoonlijke doelen.

6 maanden

48 voetbaltrainingen

24 bijeenkomsten

12-15 deelnemers

 

 

 

Logo Willem II

Hoe ziet het project eruit?

Fase 1. Binden & Boeien
Tijdens deze fase richten we ons op het ontwikkelen en stimuleren van het groepsproces en het creëren van een veilige basis. Je bent bij alle bijeenkomsten aanwezig en neemt actief deel aan de georganiseerde activiteiten.
Fase 2. Levensplan en levensdoelen
Je gaat een concreet actieplan of levensplan ontwikkelen. Een belangrijk vraagstuk hierin is welke rol werk of scholing gaat spelen in jouw toekomst.
Fase 3. Richting waardevol werk
In deze fase maken we kennis met betaald werk, vrijwilligerswerk en de mogelijkheden omtrent het volgen van een opleiding. De bijeenkomsten zijn hier dan ook op ingericht. Je volgt bijvoorbeeld een workshop solliciteren en CV opstellen.
Fase 4. Toekomst
In de laatste fase van het traject zet je de eerste stap richting een nieuwe betaalde werkplek, vrijwilligerswerk of opleiding. Je hebt een duidelijk doel voor ogen en jouw coach begeleidt en ondersteunt je in jouw stappen naar werk of een opleiding.

Meer over het voetbalproject

De coaches

Tijdens het project krijg je begeleiding van onze sportieve jobcoaches, die weten wat doorzetten is.


we zitten klaar voor je

Wil je ons spreken? Bel ons gerust of stuur een e-mail. We helpen je graag op weg.

Neem contact op
man met laptop