Workshop

Groepsprojecten

USG Restart is gespecialiseerd in groepsprojecten gericht op het werkfit krijgen van mensen. Wij helpen je graag op weg om de stappen te zetten die voor jou nodig zijn in de richting van werk. Zodat ook jíj kan ervaren hoe waardevol werk voor jou kan zijn. USG Restart biedt jou deze dienst vanuit het UWV of jouw gemeente.

In groepsverband gaan we werken aan jouw persoonlijke doelen, vaak in combinatie met sport en beweging. Daarnaast ontvang je individuele begeleiding van onze jobcoaches. Alles is maatwerk en doordat je in een groep samenkomt werk je ook aan samenwerking en sociale skills.

Hoe kan zo'n project eruit zien?

Stap 1. Binden & Boeien
Stap 2. Levensplan en levensdoelen
Stap 3. Richting waardevol werk
Stap 4. Toekomst

Meer over groepsprojecten

Met dat extra duwtje in de rug, krijgen we jou weer op de juiste weg richting werk.

Ben jij:

  • Getalenteerd en kun je niet wachten om weer actief deel te nemen aan de maatschappij en/of de arbeidsmarkt?
  • Uitkeringsgerechtigd vanwege een ziekte, handicap of andere arbeidsbeperking?
  • Geregistreerd in het doelgroepregister of krijg je ondersteuning van je gemeente om te kunnen participeren in de arbeidsmarkt?

Grote kans dat jij deel mag nemen aan onze groepsprojecten!

In de kern komt iedereen in beweging, werk je aan fysieke gesteldheid en ga je ook persoonlijke doelen stellen. Dit is gericht op werk, opleiding of algemene levensdoelen die nodig zijn om voor jou een stabiele basis te leggen om verder te kunnen participeren in de samenleving (Werkfit). Alles is in die zin maatwerk en doordat je in een groep samenkomt werk je ook aan samenwerking en sociale skills. Hierdoor zet jij nog sneller stappen richting persoonlijke doelen.

De coaches

Jouw jobcoach begeleidt je tijdens jouw zoektocht naar passend nieuw werk.

we zitten klaar voor je

Wil je ons spreken? Bel ons gerust of stuur een e-mail. We helpen je graag op weg.

Neem contact op
man met laptop