USG Restart behaald PSO Trede 30+ certificering

Met trots kunnen we delen dat USG Restart de PSO Trede 30+ certificering heeft behaald! Deze prestatie laat zien dat we vooroplopen als het gaat om inclusiviteit en sociaal ondernemerschap. Het behalen van dit certificaat betekent dat we ons sterk maken voor werkgelegenheid voor kwetsbare groepen, en dat we voldoen aan de hoge eisen van de Aanbestedingswet.

Deze erkenning onderstreept onze positie als professionele partner voor organisaties  met vraagstukken rondom inclusiviteit. Of het nu gaat om advies of begeleiding, wij staan klaar om te helpen bij het opzetten van een inclusieve werkplek. Met onze ervaring en maatschappelijke impact kunnen we samen zorgen voor duurzame verandering en meer sociale betrokkenheid in het bedrijfsleven.

Lees ook eens: Alles over de Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO)

De Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO) is een keurmerk dat organisaties beoordeelt en certificeert op hun inzet voor sociaal ondernemerschap. Dit betekent dat organisaties actief bijdragen aan de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het PSO-keurmerk, beheerd door TNO, helpt bedrijven om hun sociale prestaties inzichtelijk en meetbaar te maken. Zo kunnen bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid aantonen en zichtbaar maken.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen op het gebied van inclusiviteit? Neem gerust contact met ons op!