Waar zit jij straks helemaal op je plek?

Over USG Restart

Een samenleving waarin zoveel mogelijk mensen werken, werkt beter voor iedereen. Want een baan geeft je meer dan alleen een inkomen. Een baan vergroot je eigenwaarde, maakt je leven interessanter en je hoofd en lichaam gezonder.

Wij doen er elke dag alles aan om de maximale potentie te benutten van iedereen die wil werken en voor wie een baan niet vanzelfsprekend is. Dit lukt ons alleen wanneer je op je plek zit. Die verschilt voor iedereen.

Of je nu plotseling ander werk zoekt, al een tijd niet gewerkt hebt of een afstand hebt tot de arbeidsmarkt: wij slaan met jou een nieuwe weg in naar een baan waar je jezelf kunt zijn. En waar je talent en wie je bent, gezien worden.

Ons doel? Je verwachtingen van je werk én jezelf overtreffen. Zodat je vol zelfvertrouwen verder kan naar een baan waar je kunt doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Dankzij een landelijk netwerk, dat loopt van Den Helder tot Maastricht en dat bestaat uit persoonlijke coaches én de meest uiteenlopende werkgevers. Stuk voor stuk bedrijven die geholpen zijn met mensen zoals jij, die helemaal op hun plek zitten. 

Op deze manier maken wij al meer dan veertig jaar werk waardevol voor iedereen.    

USG Restart. De weg naar waardevol werk.

 

Neem contact op Waar wij bij helpen