UWV en Gemeenten dienstverlening

USG Restart is de full service specialist voor sociaal ondernemerschap die zich sinds 1977 inzet voor een inclusieve werkvloer en duurzame inzetbaarheid voor iedereen. Wij spannen ons elke dag in om mensen te begeleiden op en naar waardevol werk, want wij geloven dat werk voor iedereen van belang is en veel meer oplevert dan alleen een inkomen. Vanuit die overtuiging helpen we mensen verder. Dat doen wij op een typische USG Restart manier: betrokken en verbindend, gedreven en doelmatig.

USG Restart. De weg naar waardevol werk.

Restart-bijzonder-talent

Detacheren van bijzonder talent

USG Restart is gespecialiseerd in het detacheren van mensen met een arbeidsbeperking. Met detachering kun jij jouw nieuwe medewerker inzetten zonder dat je omkijken hebt naar extra administratieve zaken.

USG Restart heeft veel ervaring met het werven, selecteren én begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking. Wij bemiddelen & coachen jaarlijks ruim 2000 mensen met een arbeidsbeperking naar en op het werk. En als onderdeel van RGF Staffing, één van de grootste detacheerders in Nederland, is ook het gehele detacheringsproces bij ons in vertrouwde handen.

Lees meer

We zitten klaar voor je

Wil je ons spreken? Bel ons gerust of stuur een e-mail. We helpen je graag op weg.

Neem contact op
man met laptop