CurrentWerkt en USG Restart zijn trotse samenwerkingspartners!

CurrentWerkt helpt ex-gedetineerden in hun weg naar participatie op de arbeidsmarkt en is, door de sterke groei, toe aan een volgende stap; het optimaliseren van de coaching skills van haar werkbegeleiders. USG Restart gaat haar kennis delen in een op maat gemaakt bijscholingsprogramma voor de werkbegeleiders van CurrentWerkt.

Hilal Makhoukhi, oprichter en eigenaar van CurrentWerkt, heeft ons gevraagd hem te helpen bij de volgende stap in zijn onderneming: het creëren en implementeren van ‘de Current Way of Working’. Deze manier van werken zorgt ervoor dat alle werkbegeleiders op een eenduidige wijze coachen, rapporteren en overdragen. USG Restart heeft een eigen opleidingsprogramma voor jobcoaches en voor CurrentWerkt hebben we dit programma op maat gemaakt naar de behoefte van de werkbegeleiders. Het resultaat is een op maat gemaakt bijscholingsprogramma van 5 dagen waarbij de thema’s gesprekstechnieken, matching, coaching stijlen en rapporteren aan bod komen.

CurrentWerkt heeft onlangs twee mooie prijzen gewonnen: de nieuwe Heldenprijs en de LEF prijs. Een ijzersterk toekomstperspectief is wat zij centraal zetten tijdens de zoektocht naar een baan voor de kandidaten. Dit is terug te zien in de manier waarop de kandidaten worden begeleid, vanuit ervaringsdeskundigen, en de successen die zij dagelijks boeken. “Binnen beginnen is buiten winnen” is één van de motto’s.

Als marktleider op het gebied van re-integratie en participatie zeggen we bij USG Restart; Wij zijn de talentbenutters voor iedereen die wil werken. Daarmee werken CurrentWerkt en USG Restart voor vele kandidaten samen aan een weg naar waardevol werk.