USG Restart verlengt samenwerking met UWV

De jarenlange partnership tussen UWV en USG Restart is verlengd met twee jaar. Beide partijen hebben de voorgaande jaren succesvol samengewerkt als strategisch partners, de wens om deze voort te zetten was daarom enorm.

“Samen zullen we ons blijven inzetten om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan een betekenisvolle baan te helpen.” - Tof Thissen, Algemeen directeur UWV Werkbedrijf.

Op dinsdag 24 augustus jl. was het officiële digitale tekenmoment. Hiervoor waren aanwezig namens UWV,  Tof Thissen (Algemeen Directeur UWV Werkbedrijf), Marieke Duijndam (Landelijk Adviseur Werkgeversdienstverlening) en Sven van Brakel (UWV Servicepunt Flex). Namens USG Restart en Start People waren dit Kees Stroomer (COO Start People), Saskia Timmermans (Directeur USG Restart), Jannette van Blitterswijk (Manager USG Restart Carrière) en Nagi Thenu (Jobcoach USG Restart)

“Onze ambitie is een lange termijn partnership met onze relaties, waardoor we in staat zijn maatwerk te leveren en in te spelen op de behoeften en wensen van zowel onze opdrachtgevers als de kandidaten. Met persoonlijke aandacht, gespecialiseerde professionals en bewezen methodieken begeleiden en adviseren wij organisaties in een sociaal, inclusief en duurzaam HR beleid. De samenwerking met het UWV is hierin van onschatbare waarde.”- Saskia Timmermans, directeur USG Restart.