Zelfverzekerd de arbeidsmarkt op!

Dress for Success & USG Restart slaan de handen in een. Door deze samenwerking maken kandidaten van USG Restart goed voorbereid, met zowel beheersing van de juiste skills als met een passende outfit, toetreding tot de arbeidsmarkt.

USG Restart heeft als doel om mensen op de juiste werkplek te krijgen en te begeleiden. Dress for Success zorgt ervoor dat alle mensen met een uitkering of een minimuminkomen stappen kunnen zetten naar economische zelfstandigheid, door ze kosteloos te voorzien van een set kleding waarmee zij een goede indruk kunnen maken bij sollicitatiegesprekken, kennismakingen of pitches.

Na coaching en diverse trainingen gericht op het vinden van werk, gaat de jobcoach van
USG Restart samen met de kandidaat naar een Dress for Success winkel in de buurt. Hier staan vrijwillige professionele kledingadviseurs klaar om onze kandidaat te adviseren en te helpen bij het vinden van een geschikte outfit. Ons gezamenlijke doel: goed gekleed op weg naar waardevol werk.

Onlangs is Bailey bij een van de winkels geweest en dit heeft niet alleen geleid tot een prachtige outfit, maar ook tot een boost zelfvertrouwen! 

''Dankzij de hulp en tips van Dress for Success heb ik meer zelfvertrouwen gekregen om netjes gekleed naar het werk te gaan’’

 

Wil je meer weten over onze dienstverleningen? Klik hier voor meer informatie.

Meer weten over Dress for Success? Neem dan een kijkje op de website van Dress for Success